În acest week-end, braşovenii îşi pot achiziţiona produse ecologice, sută la sută naturale. A şaptea ediţie a Târgului de produse tradiţionale „Slow Food – Roadele Pământului” va veni, de această dată, cu 22 de producători care vor aduce brânzeturi de Harghita, Bran, Mesendorf sau Rotbav, jumări de Baia Mare, cremvurşti de Codlea, miere de Farsig, magiun de Topoloveni, gemuri de Saschiz, păstrăv afumat în cetină de Berivoi, palincă de Zalău, plante medicinale şi aromatice de Ilfov. Sâmbătă şi duminică, târgul va fi deschis între 10.00 şi 16.00, în spatele Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”. De asemenea, duminică, 26 septembrie, de la ora 12.00, gurmanzii se vor putea delecta, din nou, cu un delicios brunch tradiţional organizat cu ocazia Târgului la Bistro de l’Arte (Piaţa Enescu 11bis). O selecţie a celor mai bune produse de la târg va fi pregătită pentru un mic dejun consistent, servit la orele amiezii. Preţul bufetului este de 25 de lei de persoană. Gândit ca o acţiune lunară, târgul Slow Food este o piaţă volantă, unde toate produsele sunt vândute chiar de către producători sau de reprezentanţi direcţi ai acestora, fără a exista intermediari. În acest week-end, braşovenii îşi pot achiziţiona produse ecologice, sută la sută naturale. A şaptea ediţie a Târgului de produse tradiţionale „Slow Food – Roadele Pământului” va veni, de această dată, cu 22 de producători care vor aduce brânzeturi de Harghita, Bran, Mesendorf sau Rotbav, jumări de Baia Mare, cremvurşti de Codlea, miere de Farsig, magiun de Topoloveni, gemuri de Saschiz, păstrăv afumat în cetină de Berivoi, palincă de Zalău, plante medicinale şi aromatice de Ilfov. Sâmbătă şi duminică, târgul va fi deschis între 10.00 şi 16.00, în spatele Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”. De asemenea, duminică, 26 septembrie, de la ora 12.00, gurmanzii se vor putea delecta, din nou, cu un delicios brunch tradiţional