La Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi se prepara, de aproape jumatate de an, un produs culinar italian de exceptie, dupa o reteta adusa anul trecut din Italia. Pizza Diavolo e Brie este recomandarea zilei, facuta de una dintre cele mai vechi pizzerii cu specific italienesc din oras. O mancare picanta si rafinata, dar, in acelasi timp, sanatoasa, reprezinta pentru iubitorii artei culinare italiene din Iasi o alegere foarte frecventa in ultima vreme.
Printre ingredientele folosite la prepararea acestui sortiment se numara: blatul de pizza, mozarella, sos de rosii, salam picant, ardei iute, branza brie si oregano. Toate ingredientele sunt cea mai buna calitate, ceea ce face pizza Diavolo e Brie o alegere potrivita pentru toate gusturile. Blatul facut de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din: faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline. Rezultatul muncii bucatarilor este o pizza picanta, aleasa in special de amatorii de produse culinare condimentate puternic.
Reteta creata in Italia este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi. Bauturile recomandate pentru acest fel de mancare sunt berea si vinul alb. Pizza Diavolo e Brie, de 505 grame, poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa ori la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind inaugurata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati ai institutiilor din zona centrala a Iasului. Situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, pizzeria a fost recent modernizata, reusind sa-si pastreze de-a lungul timpului specificul si oferind iesenilor produse de calitate originale sau ins