L-aţi văzut pe selecţioner răspunzînd pe teren, într-un birou, în faţa unui panou sau în spatele camerelor tv. Iată-l acum altfel. Relaxat, la masa de prînz, savurînd mîncarea şi vinul preferate
Idei de selecţioner între dorada şi espresso
"Ne vedem la ora 14:00. La Casa di David? Hai să mergem mai bine la Trattoria Il Calcio, lîngă piaţa 1 Mai. Sînt şi mese mai retrase, putem discuta în linişte", a fixat selecţionerul întîlnirea.
Aşa este el, total dedicat bucătăriei italiene. Un apropiat remarca rîzînd vizita întîmplătoare a lui Răzvan într-un restaurant kicios, cu specific românesc. "Avem saramură de crap", i-a recomandat amabil ospătarul. Răspunsul a fost fulminant: "E bună?, nu am mîncat în viaţa mea". Sfidînd obiceiul celor din familia Lucescu, de a întîrzia cîteva minute, Răzvan a fost punctual.
Îmbrăcat elegant, cu o tentă casual, palton, fular de caşmir, costum şi cămaşă dar fără cravată, şi ghete din piele întoarsă, totul în tentă maro. "Mă întrebam tot drumul dacă nu cumva ar fi trebuit să îmi dau costumul la călcat. Dar cred că sînt OK", a spus zîmbind la intrarea în restaurant.
Obişnuit al casei, a refuzat meniul şi a întrebat direct ospătarul de preferinţele sale. "Aveţi lup de mare?". "Încă n-am primit". "Hai atunci să luăm puţin prosciutto cu parmezan şi foccacia pentru toată lumea la aperitiv. Eu vreau, dacă tot am plecat pe peşte, carpaccio de
Nu neapărat că s-ar da în vînt după capere, dar îi plac în combinaţia cu peştele, mai ales cu feliile subţiri de carne crudă care compun carpaccio. În schimb, a protestat cînd a văzut pătrunjel în sosul pentru dorada: "Şi doar ştiau că nu îmi place!".
Nici pentru băuturi nu a avut nevoie de listă: "Pinnot Griggio San Angelo,