Roxana Ionescu, prezentatoarea rubricii “Vremea” de la Antena 1, adoră ciorbele. Preferata ei este cea de lobodă, pe care a învăţat să o prepare cu ajutorul mamei ei, prin telefon. “La început, când m-am mutat cu soţul meu, ştiam să fac doar ouă ochiuri. Acum pot să gătesc aproape orice fel de mâncare, pentru că am învăţat de la mama mea, dar şi de la soacra mea. Preferata mea e ciorba de lobodă. Aş mânca întruna ciorb Roxana Ionescu, prezentatoarea rubricii “Vremea” de la Antena 1, adoră ciorbele. Preferata ei este cea de lobodă, pe care a învăţat să o prepare cu ajutorul mamei ei, prin telefon. “La început, când m-am mutat cu soţul meu, ştiam să fac doar ouă ochiuri. Acum pot să gătesc aproape orice fel de mâncare, pentru că am învăţat de la mama mea, dar şi de la soacra mea. Preferata mea e ciorba de lobodă. Aş mânca întruna ciorb
Roxana Ionescu, prezentatoarea rubricii “Vremea” de la Antena 1, adoră ciorbele. Preferata ei este cea de lobodă, pe care a învăţat să o prepare cu ajutorul mamei ei, prin telefon.
“La început, când m-am mutat cu soţul meu, ştiam să fac doar ouă ochiuri. Acum pot să gătesc aproape orice fel de mâncare, pentru că am învăţat de la mama mea, dar şi de la soacra mea. Preferata mea e ciorba de lobodă. Aş mânca întruna ciorbă”, mărturiseşte Roxana.
De câte ori găteşte, vedeta Antenei 1 are o regulă de aur: “Laurenţiu (soţul prezentatoarei - n.r. ) nu trebuie să stea lângă mine. Şi asta pentru că îmi tot spune să fiu atentă să nu mă tai, pentru că, i se pare lui, ţin cuţitul nu-ştiu-cum şi mă tot cicăleşte pe tema asta”, spune, amuzată, frumoasa blondă. Îi plac clătitele simple, fără gem
Ca o gospodină care se respectă, atunci când pune mâncarea în farfurie, Roxana este foarte atentă şi la aspectul acesteia: “Ştiu că există o schemă a farfuriei: friptura trebuie să ocupe jumătate din farfurie, legumele un sfert, cartofii cel