Fie ca alegeti sa va petreceti noaptea dintre ani intr-un local, fie ca veti sta acasa, bucatele pe care le veti gusta trebuie sa fie dintre cele mai alese. Iar, daca sunt servite intr-o atmosfera de sarbatoare, atunci puteti considera ca ati trecut in 2007 cu dreptul.
Carnea de peste servita la cina festiva dintre ani ne da agilitate. Fie ca alegeti sa va petreceti noaptea dintre ani intr-un local, fie ca veti sta acasa, bucatele pe care le veti gusta trebuie sa fie dintre cele mai alese. Iar, daca sunt servite intr-o atmosfera de sarbatoare, atunci puteti considera ca ati trecut in 2007 cu dreptul.
Multi dintre dumneavoastra s-au hotarat deja ce vor face in noaptea de Revelion. Mai cu seama cei care au ales sa petreaca noaptea dintre ani in afara casei, la restaurante si pensiuni de pe langa partiile de schi sau chiar dincolo de granitele tarii. In acest caz, povara pregatirii mesei cade pe umerii bucatarilor, care au trebuit sa gandeasca meniurile cu cateva luni inainte, pentru a putea face o oferta convingatoare.
La restaurant. Pentru bucatarii-sefi de la restaurantele cu specific romanesc munca a fost mai putin grea, pentru ca nu a trebuit sa creeze preparate noi. Pentru ceilalti insa efortul a fost unul deosebit. Joseph Hadad, executive-chef la Casa Vernescu, a muncit o luna pentru a concepe meniul din noaptea de Revelion pentru jucatorii cazinoului din incinta localului. Preparatele respecta ultimele tendinte ale bucatariei internationale, debordand prin culoare si rafinament. Terina de ficat de gasca si piept de rata cu sos din fructele pasiunii, sorbet de lamai proaspete, cotlet de vitel decorat cu ciuperci "chitachi" proaspete, inghetata de vanilie prajita cu migdale pe pat de vanilie si duet de file de gruper si crevete pe pat de spanac. Bucate delicioase, pentru care insa ar trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 185 de euro. Nu