Intr-un ambient desavarsit de natura, Complexul Hotelier Ciric invita iesenii la cea de-a doua editie a Serbarilor Toamnei, eveniment dedicat anotimpului recoltei. Meniurile gustoase si variate, cu care oaspetii complexului s-au obisnuit deja, vor face deliciul celor prezenti in perioada 19 septembrie - 3 octombrie, in restaurantul Ciric. Produsele traditionale si preparatele de sezon nu vor lipsi de pe mesele gurmanzilor, care vor avea ocazia sa se delecteze cu muzica populara si lautareasca. Complexul Hotelier Ciric isi asteapta oaspetii cu deja celebrul ciolan rotisat, pastrama de oaie, vin rece si poale-n brau. Profesionalismul si talentul bucatarilor vor ajunge si in Europa. In perioada 19 - 25 noiembrie a acestui an, echipa Complexului Hotelier Ciric va trimite la Luxemburg, la Centrul International Luxexpo, un reprezentant al gastronomiei romanesti. Irina Hriapca, maestru in arta culinara, va face ca membrii juriului Cupei Culinare Mondiale, din cadrul Salonului International de Gastronomie, sa isi doreasca sa guste din bucatele traditionale romanesti. Participand pentru prima data la un campionat mondial de gastronomie, maestrul iesean a pregatit, pentru a prezenta miilor de vizitatori din intreaga lume, o specialitate culinara, ciolanul rotisat de porc. In afara de acest meniu, echipa care va reprezenta Romania, formata din maestri culinari ieseni, va pune la dispozitia vizitatorilor si o serie de creatii noi, specialitati si preparate culinare, toate ridicate la rang de arta. Complexul Hotelier Ciric isi asteapta oaspetii cu portile deschise si in perioada Serbarilor Toamnei, care vor avea ocazia de a se bucura de cele mai bune servicii, precum si de o gama de sortimente culinare alese, combinate intr-o atmosfera relaxanta si primitoare.
Intr-un ambient desavarsit de natura, Complexul Hotelier Ciric invita iesenii la cea de-a doua editie a S