Olteanul Claudiu Nicolita a absolvit Facultatea de automatizari si calculatoare in 1994, dar norocul i-a surâs nu in domeniul sau de activitate, ci intr-unul total diferit. La ora actuala, gestioneaza o afacere de zece milioane de euro in domeniul prelucrarii carnii de pasare, detinând o ferma moderna si un abator in comuna Bucovat, la câtiva kilometri de Craiova. Totul a inceput dupa terminarea facultatii, când, impreuna cu doi colegi din scoala, s-a apucat de comert... Craioveanul Claudiu Nicolita isi aminteste cum s-a apucat de afaceri imediat dupa terminarea facultatii, fara sa lucreze macar o ora pentru altcineva. „In 1994, am infiintat firma impreuna cu doi colegi de facultate. Aceiasi cu care am fost coleg in liceu. Ne-au mai ajutat parintii, insa primii bani i-am luat din banci, pentru care am girat cu apartamentele. Asa s-a nascut SC FELVIO PROD SRL. Prima data ne-am apucat de comert. Toata lumea facea asa ceva atunci, comertul era in voga. Am deschis un butic, apoi standuri in centrele comerciale. Ulterior, ne-am extins la distributie de produse alimentare. Imi amintesc ca la un moment dat ambalam zahar, distribuiam ulei si bere (Stella Artois)“, s-a destainuit Claudiu Nicolita. Olteanul marturiseste ca in vremea aceea se câstiga destul de bine din comert, cu toate greutatile intâmpinate pe parcurs. In 1998, când firma a strâns suficienti bani, a cumparat cinci hale de câte 1.000 de metri patrati, care au apartinut Avicola Bucovat, iar patronii au decis sa treaca la productie. In spatiile cumparate, au fost amenajate crescatoriile de pui si abatorul. Recent, acesta din urma a fost modernizat cu ajutorul unor fonduri SAPARD. „In ferma putem creste anual in jur de 800.000 de pui. Pentru abator, ne-am dotat cu o linie tehnologica moderna, importata din Olanda, care poate procesa pâna la 1.000 de pui pe ora. Practic, in doua ture, productia poate ajunge pâna la