Nicuşor Coroamă, concurentul de la MasterChef care a câştigat locul IV în cadrul concursului culinar difuzat de ProTV, s-a reîntors acasă, la stâna din Vicovu de Jos.
1 /.
Criticat de mulţi, care credeau că se preface atunci când încerca denumirile sofisticate ale unor produse şi totuşi reuşea să le prepare şi chiar să-i uimească pe membri juriului, Nicuşor (19 ani) mărturiseşte că nu a jucat teatru: "Cu o zi înainte să plec la preselecţii la Bucureşti am urmărit câteva episoade din primul sezon al emisiunii, până atunci nu mai vizionasem MasterChef. Auzeam în culise de reducţie, de tot felul de denumiri, de sosuri complicate, şi m-am întrebat dacă oare o să pot face eu vreodată aşa ceva. Eu habar nu aveam de nici unele. Am mers la ghici mai mult, era o încercare pentru mine".La stâna din Vicovu de Jos, foarte îngrijită şi de o curăţenie impecabilă, familia lui Nicuşor are 300 de oi, 160 de miei, trei vite, cai, un ponei, 30 de capre, prepeliţe, găini şi bibilici.Deşi îi place să gătească pentru întreaga familie, tânărul de 19 ani nu foloseşte bucătăria drept scuză atunci când are de muncă la animale şi păsări şi îşi ajută tatăl, capul gospodăriei.Prima mâncare gătită de el a fost tochitură cu mămăliguţă"Urmăresc doar câteva emisiuni culinare difuzate la Paprika TV. În rest, mă ghidez după instinct, după impulsuri, după simţ. Dacă am ingredientele în faţă, mă gândesc cum le-aş putea combina şi aleg una dintre variantele ce-mi trec prin minte. Chiar eram arătat cu degetul în emisiune că aş mai fi gătit, ceea ce nu este adevărat. Aşa am simţit să fac eu preparatele şi rezultatul a fost, din fericire, unul bun", ne-a spus suceveanul.Se însoarăVisează să îşi deschidă o pensiune, în zona Vicov, "cu un meniu pe placul meu, cu produse din zona noastră, miel, raţă, dar gătite altfel, mai fin".Acasă, e tratat ca o vedetă în toată regula. Toţi îl cunosc şi îl salută