Istoria mititeilor a început la restaurantul "La Iordache", din Str. Covaci nr. 3, aflat centrul vechi al Bucureştiului. Cel care i-a numit aşa a fost umoristul N.T. Orăşanu.
Iatăt lista de bucate à la Orăşanu: Pâinea - o abundenţă, Gheaţa - cremă de Siberia, Scobitoarea - o baionetă, Tacâmul - un regulament, Ţuica - o idee, Socoteala - protocolul, Cârnaţi mici - mititei, Cârnaţi mari - patricieni, Ardeiul roşu - o torpilă, Varza acră - originară de la Belgrad, Sticluţa de vin de 1/4 - o pricină, Ocaua de vin şi borviz - o baterie, Apa - o naturală, Pahare pentru vin - semiplutoane, Cafea turcească - un taifas.
Mai multe AICI.
Istoria mititeilor a început la restaurantul "La Iordache", din Str. Covaci nr. 3, aflat centrul vechi al Bucureştiului. Cel care i-a numit aşa a fost umoristul N.T. Orăşanu.
Iatăt lista de bucate à la Orăşanu: Pâinea - o abundenţă, Gheaţa - cremă de Siberia, Scobitoarea - o baionetă, Tacâmul - un regulament, Ţuica - o idee, Socoteala - protocolul, Cârnaţi mici - mititei, Cârnaţi mari - patricieni, Ardeiul roşu - o torpilă, Varza acră - originară de la Belgrad, Sticluţa de vin de 1/4 - o pricină, Ocaua de vin şi borviz - o baterie, Apa - o naturală, Pahare pentru vin - semiplutoane, Cafea turcească - un taifas.
Mai multe AICI.