Ingrediente - cele de mai sus adica: noua piersici ca niste cupe frumoase, distribuite 6-3, cinci pici de masa cu singleton in mana, ca sa se taie, inca 14 puncte minore drept condiment. Nu conteaza ce atac folositi, de exemplu Dama de pica.
Grad de dificultate - mare spre expert.
Timp de preparare - fix sapte minute si jumatate, cat dureaza o dona.
Tips and Tricks - sa va feriti de distributia cireselor 4-0 in cosurile adverse, mai ales daca si pica este impartita 5-2!
Modul de preparare: Orice gospodina incepatoare, chiar cele care folosesc un detergent obisnuit, poate gasi un inceput convenabil. Se acopera cateva secunde Dama fierbinte cu Riga de pica. Apoi se adauga in castron si Asul de pica impreuna cu o trefla perdanta. Se taie marunt inca o pica pentru a majora ultima pica in scopul de a o amesteca din nou cu o trefla.
Din pacate, la a treia pica, Est defoseaza 9 de trefla si apare evident ca lucrurile nu sunt chiar roz bombon si crema trebuie dreasa din mers, inainte ca totul sa fie compromis. Nici un maestru bucatar nu poate reusi sa salveze compozitia daca nu izbuteste impasul la regele piersicilor. Fiind o manevra obligatorie, ea trebuie facuta repede, cu un cutit subtire. Daca se constata ca, dupa Dama de cupa, Est nu mai detine, trebuie pus in coca si Valetul de cupa.
Apoi, inainte ca maclavaisul sa se raceasca, se trag energic trei tururi de caro, terminand pe masa si se taie din nou o pica in mana, tot cu lama mica. In felul acesta, pastram in mana, pentru ornat, doua fructe mijlocii, 10-9 si doua frunzulite: A-7. Lasam si la Vest doua cirese cu Riga, o maslina verde (Valetul) si patru de trefla.
Se pun intai in aluat cele doua trefle, in ordinea mare-mic. Pe a doua trefla se pune de la Vest pica. Dar Est, care primeste mana pe trefla, trebuie apoi sa arunce si el in amestecul pufos o trefla si astfel una dint