Cura cu struguri si cu vin combate astenia. Strugurii sunt bogati in nutrienti ce revitalizeaza organismul si mentin tonusul psihic, iar vinul protejeaza de boli grave. Substanta-cheie continuta atat de struguri, cat si de vin este resveratrolul, un antioxidant puternic despre care studiile au demonstrat ca protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi si, implicit, de boli. Mai mult, vitaminele si mineralele din struguri cresc protectia oferita de sistemul imunitar si mentin un tonus bun al organismului, informeaza Adevarul.
Macesele, calmante naturale. Stim cu totii despre "minunile" de care sunt in stare fructele de padure, insa dintre toate, macesele sunt cele care au grija de organismul nostru, toamna. Ele ne intaresc imunitatea, ne protejeaza inima si functioneaza ca niste adevarate calmante. Iata de ce este bine sa le consumam. Protejeaza inima. Bolile de inima pot si ele beneficia de binefacerile acestei pulberi. Alaturi de fructele paducelului, macesele sunt adevarate campioane in prevenirea crizelor de angina pectorala si infarct. Inlocuiesc calmantele. Macesele functioneaza ca un calmant in caz de insomnii, migrene, astenii nervoase si oboseala fizica cronica. Integral in Click.
Ce risca oamenii care mananca prea repede. Persoanele care mananca repede prezinta un risc crescut de a se imbolnavi de diabet, avertizeaza oamenii de stiinta japonezi. Expertii sustin ca nivelul de glucoza din sange al oamenilor care au acest obicei creste mai mult decat ar fi normal dupa masa, de unde si predispozitia la diabet de tip II, informeaza Daily Mail. Din cercetare mai reiese ca nu doar mancatul repede duce la aparitia acestei boli, ci si alte obiceiuri, la fel de nesanatoase, precum gustarile bogata in zahar sau grasimi "rele" si mancatul in miez de noapte, scrie Gandul.
Cum sa te feresti de fracturi. O banala cadere poate