Razvan Simion, unul dintre jovialii prezentatori ai matinalului de la Antena 1, 'Neatza cu Razvan si Dani', e conservator cand vine vorba de mancare. Spune ca este innebunit dupa ciorba de burta si snitelul de pui, insa are o pretentie: acesta din urma trebuie sa fie foarte bine facut. 'Imi plac mancarurile traditionale romanesti, dar si cele specifice bucatariei italiene. Insa nu as incerca niciodata sa mananc tot felul de ciudatenii culinare, precum fructele de mare, de exemplu. Asta pe Razvan Simion, unul dintre jovialii prezentatori ai matinalului de la Antena 1, 'Neatza cu Razvan si Dani', e conservator cand vine vorba de mancare. Spune ca este innebunit dupa ciorba de burta si snitelul de pui, insa are o pretentie: acesta din urma trebuie sa fie foarte bine facut. 'Imi plac mancarurile traditionale romanesti, dar si cele specifice bucatariei italiene. Insa nu as incerca niciodata sa mananc tot felul de ciudatenii culinare, precum fructele de mare, de exemplu. Asta pe
Razvan Simion, unul dintre jovialii prezentatori ai matinalului de la Antena 1, 'Neatza cu Razvan si Dani', e conservator cand vine vorba de mancare. Spune ca este innebunit dupa ciorba de burta si snitelul de pui, insa are o pretentie: acesta din urma trebuie sa fie foarte bine facut.
'Imi plac mancarurile traditionale romanesti, dar si cele specifice bucatariei italiene. Insa nu as incerca niciodata sa mananc tot felul de ciudatenii culinare, precum fructele de mare, de exemplu. Asta pentru ca sunt conservator cand vine vorba de gusturi', ne-a spus Razvan. El ne-a mai marturisit ca lui Vladut, iscusitul bucatar al emisiunii de la Antena 1, i-a luat mai bine de un an sa il convinga sa guste branza cu mucegai. Spune ca nevasta lui e cel mai bun bucatar Desi recunoaste ca Vladut face minuni in bucatarie, Razvan spune ca tot sotia lui, Diana, este cel mai bun bucatar, gulasul si ciorba de