In ciuda faptului ca mai sunt cateva zile pana la Paste, iar multi dintre credinciosi inca sunt in perioada Postului, medicii de la Spitalul Sf. Spiridon au inceput deja sa aiba de-a face cu pacienti alergici la oua sau la diverse produse din carne. In ultima garda au ajuns la Unitatea de Primire Urgente patru persoane alergice la oua, crenvursti de pasare si alte produse alimentare din carne. Pacientii, cu varste cuprinse intre 35 si 60 ani, cu precadere barbati, au fost tratati de medicii de urgenta, iar dupa ce li s-a prescris tratament de specialitate, au fost externati. "In ultima garda au ajuns la spital patru persoane alergice la oua, crenvursti de pui si la alte produse alimentare, iar alti doi pacienti au beneficiat de ingrijiri medicale dupa ce au suferit reactii alergice la medicamente si la o intepatura de viespe. Toti cei sase pacienti au fost tratati in UPU, apoi externati, cu recomandarea de a se adresa medicului specialist alergolog, dar si de a evita produsele alergene", a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, purtatorul de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon Iasi.
In ciuda faptului ca mai sunt cateva zile pana la Paste, iar multi dintre credinciosi inca sunt in perioada Postului, medicii de la Spitalul Sf. Spiridon au inceput deja sa aiba de-a face cu pacienti alergici la oua sau la diverse produse din carne. In ultima garda au ajuns la Unitatea de Primire Urgente patru persoane alergice la oua, crenvursti de pasare si alte produse alimentare din carne. Pacientii, cu varste cuprinse intre 35 si 60 ani, cu precadere barbati, au fost tratati de medicii de urgenta, iar dupa ce li s-a prescris tratament de specialitate, au fost externati. "In ultima garda au ajuns la spital patru persoane alergice la oua, crenvursti de pui si la alte produse alimentare, iar alti doi pacienti au beneficiat de ingrijiri medicale dupa ce au suferit reactii ale