În 6 şi 7 aprilie, în prag de Paşte Catolic, 40 de producători din toată ţara îşi readuc bunătăţurile „eco” în Piaţa Sfatului, în cadrul tradiţionalelor târguri Slow Food. Drobul, coastele de miel umplute şi friptura de miel de la Rupea, specialităţi din carne, brânzeturi, prăjituri şi pâine de casă, turtă dulce, produsele apicole, conserve, vin sunt doar câteva dintre bucatele pe care şi le pot lua cei care sărbătoresc Paştele în 8 aprilie. Ca de fiecare dată, organizatorii vin şi cu câteva produse inedite. De această dată noutăţile sunt zacusca cu şalău de Nil, după o reţetă egipteană, palinca tradiţională „Tramuta” de la Bihor, bere de ghimbir cu extract de mentă sau mandarine. Piaţa este deschisă vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 10.00-16.00. În aceeaşi locaţie, între 12-13 aprilie, urmează ediţia dedicată Paştelui Ortodox, anunţă
organizatorii. În 6 şi 7 aprilie, în prag de Paşte Catolic, 40 de producători din toată ţara îşi readuc bunătăţurile „eco” în Piaţa Sfatului, în cadrul tradiţionalelor târguri Slow Food. Drobul, coastele de miel umplute şi friptura de miel de la Rupea, specialităţi din carne, brânzeturi, prăjituri şi pâine de casă, turtă dulce, produsele apicole, conserve, vin sunt doar câteva dintre bucatele pe care şi le pot lua cei care sărbătoresc Paştele în 8 aprilie. Ca de fiecare dată, organizatorii vin şi cu câteva produse inedite. De această dată noutăţile sunt zacusca cu şalău de Nil, după o reţetă egipteană, palinca tradiţională „Tramuta” de la Bihor, bere de ghimbir cu extract de mentă sau mandarine. Piaţa este deschisă vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 10.00-16.00. În aceeaşi locaţie, între 12-13 aprilie, urmează ediţia dedicată Paştelui Ortodox, anunţă
organizatorii.