Ghid Sanatate Buna Ziua Iasi Trucuri ajutatoare in curele de slabire • Fructele se consuma fie ca o masa de fructe, fie ca o gustare intre mese si nu se consuma fructe din categorii diferite • Fructe cu calorii negative: ananas, mango, papaya, kiwi, portocale, lamai, zmeura, grapefruit, capsuni, afine (ajuta la scaderea stratului adipos abdominal) si mere • Aceste fructe ard mai multe calorii decat aduc • Inainte de fiecare masa de pranz si seara consumati cate o salata de cruditati ce va crea o senzatie de satietate si veti manca mai putin
Fructele nu se consuma ca desert. Ele se consuma fie ca o masa de fructe, fie ca o gustare intre mese. Nu se consuma fructe din categorii diferire (portocale plus capsuni, ci portocale plus grapefruit sau capsuni plus zmeura).
Exista fructe cu calorii negative: ananas, mango, papaya, kiwi, portocale, lamai, zmeura, grapefruit, capsuni, afine (ajuta la scaderea stratului adipos abdominal) si mere. Aceste fructe ard mai multe calorii decat aduc. Legumele contin aproximativ 90 la suta apa, putine proteine, putine glucide, nu contin grasimi, sunt bogate in vitamine si minerale. Ele au o valoare calorica mica, intre 25-120 calorii la suta de grame (in afara de fasolea uscata, lintea si mazarea uscata). Inainte de fiecare masa de pranz si seara consumati cate o salata de cruditati. Va crea o senzatie de satietate si veti manca mai putin. Preferati legumele specifice zonei geografice in care traiti.
Exista legume cu calorii negative, cum ar fi ceapa (este vedeta arderilor de grasimi), morcov, telina, castravete, sfecla, varza, dovlecei, sparanghel, andive, spanac, fasole verde, conopida, ridiche neagra, ardei iute si broccoli. Pentru crearea unui gust mai bun al mancarurilor in timpul dietei se vor folosi anumite condimente si mirodenii cu calorii negative. Acestea ajuta digestia, distrug grasimile