Pofta din ce in ce mai crescanda odata cu apropierea sarbatorilor de iarna fata de preparatele din carne de porc poate fi satisfacuta acum la restaurantul Orizont si de noua "invovatie" gastronomica: Rulou de porc - la Orizont.
Tehnica prepararii nu este grea. In fond toate rulourile se fac si arata la fel. Continutul face diferenta, iar la ruloul de porc - la Orizont acest lucru se vede din prima. Preparatul este o sarbatoare a aromelor de cascaval, sunca, gogosari, morcovi, conopida, omleta, ciuperci si condimente invelite cu o portie buna de cotlet de porc semicrocant. Ca sa va iasa trebuie, insa, sa aveti rabdare. Toate vor fi pregatite cu rost pentru ca ruloul are cateva secrete care vor fi in mod obligatoriu respectate. Pentru inceput, cotletul este batut asemeni unui snitel, dupa care se condimenteaza. Sunca, gogosarii, cascavalul, omleta si ciupercile se taie marunt si se amesteca cu un ou. Toate acestea vor deveni continutul ruloului. Ambalajul, ca sa ii spunem asa, este cotletul de porc condimentat. Dupa ce acesta se ruleaza peste ingrediente va fi presarat cu pesmet si prajit in ulei fierbinte. Pentru o masa reusita nu va mai trebuiesc decat doua lucruri: o portie imbietoare de conopida gratinata si o sticla cu vin alb demisec. Daca nu sunteti siguri pe reusita gastronomica, puteti servi aceasta specialitate la restaurantul hotelului Orizont. Este gata in doar 35 de minute si costa 68.000 de lei. Pofta buna!
Daniel BIRLIGA
Pofta din ce in ce mai crescanda odata cu apropierea sarbatorilor de iarna fata de preparatele din carne de porc poate fi satisfacuta acum la restaurantul Orizont si de noua "invovatie" gastronomica: Rulou de porc - la Orizont.
Tehnica prepararii nu este grea. In fond toate rulourile se fac si arata la fel. Continutul face diferenta, iar la ruloul de porc - la Orizont acest lucru se vede din prima. Prepar