Mesterul casei Ca sa fim in ton cu restul paginii, nu putem sa ne abtinem si sa nu va sfatuim ceva tot in legatura cu Revelionul. Si daca-i vorba de Revelion, primul lucru la care ne gindim este masa festiva, care, pe linga muschiulet, oua umplute, salata boef si friptura, trebuie sa contina si niste chestii care sa o deosebeasca de o masa obisnuita. Iata ce va propunem: * intr-un vas metalic (daca e de bronz sau cupru, cu atit mai bine) turnati niste nisip si infigeti in el luminari lungi, subtiri, de culoare rosie; * o alta varianta ar fi sa puneti apa intr-un vas de asemenea metalic, iar pe apa sa lasati sa pluteasca citeva mere mici, scobite la codita astfel incit sa incapa cite o luminare de ceai. * intr-un ghiveci invelit in hirtie aurie sau argintie sau vopsit, in care ati pus din timp putin griu la incoltit sau chiar gazon, infigeti o luminare alba. * in mijlocul mesei, in loc de flori, asezati in forma de cerc o multime de luminari, de orice culoare si mai ales avind orice forma: cu cit mai variat, cu atit mai bine. Nu va mai putem dori decit sa va pocneasca dopurile la sampanie si sa ne intilnim la anul si mai voiosi! Mesterul casei Ca sa fim in ton cu restul paginii, nu putem sa ne abtinem si sa nu va sfatuim ceva tot in legatura cu Revelionul. Si daca-i vorba de Revelion, primul lucru la care ne gindim este masa festiva, care, pe linga muschiulet, oua umplute, salata boef si friptura, trebuie sa contina si niste chestii care sa o deosebeasca de o masa obisnuita. Iata ce va propunem: * intr-un vas metalic (daca e de bronz sau cupru, cu atit mai bine) turnati niste nisip si infigeti in el luminari lungi, subtiri, de culoare rosie; * o alta varianta ar fi sa puneti apa intr-un vas de asemenea metalic, iar pe apa sa lasati sa pluteasca citeva mere mici, scobite la codita astfel incit sa incapa cite o luminare de ceai. * intr-un ghiveci invelit in hirtie aurie