Mesajul a fost trimis. Multumesc!

NEWS ALERT Nouă persoane au fost reţinute în urma descinderilor din această dimineaţă

Publicat in Adevarul, joi 10 martie 2011 · ·

Încă de la primele ore ale dimineţii în Caraş-Severin au loc descinderi în Zona Oraviţei. Până la această oră au fost reţinute nouă persoane, dintre care șase sunt agenți de poliție de frontieră. Din declarațiile anchetatorilor reise că toți cei care au ajuns pe mâna procurorilor au strânse legături cu rețeaua lui Halăs, săltată în luna septembrie a anului trecut, pentru tutunul sârbesc netimbrat, băgat ilegal în țară.

UPDATE, ora 20.00

Pe numele celor şase poliţişti de frontieră care au fost aduşi astăzi la Parchet au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Au mai fost reţinuţi totodată doi contrabandişti de ţigări, iar un al treilea a plecat acasă după ce a fost audiat. Cei opt reţinuţi vor fi prezentaţi în cursul zilei de mâine Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE ora 16.00Polițiștii sunt audiați și la această oră

Cei șase agenți de la frontieră, dar și cei trei civili care sunt acuzați că ar face parte din rețeaua Halăs, au fost aduși la Parchet, unde sunt audiați de procurori. Până la această oră, doi dintre ei reținuți au primit ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar mâine vor ajunge în fața instaanței cu propunerea de arestare preventivă.

Trei dintre persoanele din acest dosar au deja un avocat. Cosmin Bolosin îi apără pe agentul Brebu Sorin, dar și pe vecinul acestuia de stradă, Petrică Radovan. Tot Bolosin a fost contactat ca să îl apere pe Miuța Alin, acuzat de contrabandă. "Probele din acest dosar sunt declarații date de martorii din alte dosare, interceptări telefonice și filajul", a spus avocatul Cosmin Bolosin.

UPDATE ORA 14.00 Pe mână cu infractorul