•Curajul de a face altfel de mancare
Daca ar fi sa te intrebi cum de a avut curajul un chinez sa deschida un restaurant in inima Moldovei si ce planuri si-a facut inainte de deschiderea primului restaurant, poate raspunde chiar domnul Cao, patronul:
- Nu m-am gandit niciodata ca in Moldova, si mai ales in Iasi, nu va merge un restaurant chinezesc. Stiu ca voi, moldovenii, sunteti obisnuiti cu sarmalele si cu traditionala friptura de porc, dar aveam incredere si eram sigur ca multi dintre dumneavoastra doresc si altceva.
Reporter: Ati avut curaj si incredere in a oferi moldovenilor un alt stil de mancare!
Cao: Da, si in al doilea rand am avut incredere in mine, deoarece sunt bucatar si de multi ani pregatesc acest tip de arta culinara. De fapt, ofer ceea ce stiu mai bine sa fac! Am dorit ca nu numai in Bucuresti sa existe astfel de restaurante, fiindca Iasul este al doilea oras ca marime dupa capitala Romaniei.
Reporter: Ati inceput cu un restaurant langa Sala "Vointa" si acum deja aveti doua restaurante, care mai tot timpul sunt pline "ochi" cu impatimiti dupa mancarea chinezeasca.
Cao: Da, am inceput cu un restaurant, am deschis al doilea in Pacurari, fata-n fata cu fabrica de bere Asbeer, si, deoarece avem foarte multi clienti, preconizam sa deschidem si al treilea restaurant!
Reporter: La cat mai multe! In ce consta secretul afacerii dumneavoastra?
Cao: In preturi mici si in calitatea si gustul deosebit al meniurilor noastre.
N.R. In restaurantele Cao primesti portii mari, delicioase, si cu o prezentare deosebita. Foarte multe retete, de la orez simplu, pana la rata cu bambus, caracatita si renumitele platouri incinse la cuptor, in care toate ingredientele si legumele isi pastreaza culoarea si gustul. Pentru patru persoane, o masa poate sa varieze intre 300.000 si 450.00