Evenimentul zilei va fi distribuit mâine împreună cu ghidul Evenimentul culinar. Publicația, care are 16 paginicolor, îl are pe copertă pe Marius Manole care a gătit la restaurantul Lacrimi și Sfinți pentru Evenimentul culinar.
Totodată, jurații de la MasterChef au venit cu propuneri de rețete pentru postul Paștelui. Evenimentul culinar va avea și două pagini de reportaj, „De veghe prin cârciumi”, în care se prezintă cum se fac mititeii de la Cocoșatu.
„Evenimentul zilei are câte o revistă supliment în fiecare săptămână, marțea. Mâine avem Evenimentul culinar, marțea viitoare Doctorul zilei, apoi Animal Zoo și Sport Junior”, a declarat Simona Ionescu pentru paginademedia.ro.
Evenimentul zilei va fi distribuit mâine împreună cu ghidul Evenimentul culinar. Publicația, care are 16 paginicolor, îl are pe copertă pe Marius Manole care a gătit la restaurantul Lacrimi și Sfinți pentru Evenimentul culinar.
Totodată, jurații de la MasterChef au venit cu propuneri de rețete pentru postul Paștelui. Evenimentul culinar va avea și două pagini de reportaj, „De veghe prin cârciumi”, în care se prezintă cum se fac mititeii de la Cocoșatu.
„Evenimentul zilei are câte o revistă supliment în fiecare săptămână, marțea. Mâine avem Evenimentul culinar, marțea viitoare Doctorul zilei, apoi Animal Zoo și Sport Junior”, a declarat Simona Ionescu pentru paginademedia.ro.