Complexul President din Târgu-Mureş a găzduit, în perioada 23-25 martie, a IV-a ediţie a expoziţiei internaţionale de morărit, panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică “Expo GastroPan 2012”. În cele trei săli expoziţionale “Expo GastroPan” a reunit peste 100 de furnizori din 16 ţări, produse, materii prime, echipamente şi tehnologii dedicate afacerilor din mori, brutării, patiserii, cofetării, restaurante, baruri, cafenele şi unităţi de alimentaţie publică. Ziua de vineri, 23 martie, a fost dedicată brutarilor, care au avut ca sarcină realizarea celor mai bune sortimente de pâine, produse de patiserie, sâmbătă au intrat în scenă cofetarii, care au avut ca materii prime ciocolata, zahărul, marţipanul, îngheţata iar, duminică au intrat în arenă bucătarii, care s-au întrecut în prepararea celor mai reuşite platouri culinare, completate de demonstraţii de sculptură în fructe şi legume. “Ediţia din acest an este una extrem de reuşită deoarece, doar în primele două zile au intrat aproximativ 13 mii de vizitatori . Este un eveniment la care aşteptăm în primul rând specialişti din ţară şi ne-am bucurat că vin şi consumatorii în număr foarte mare. A crescut foarte mult evenimentul. Sovata, unde am găzduit prima ediţie nu ne-a fost de ajuns, de aceea am venit aici la President întrucât sunt trei săli mari şi aici putem să primim mult mai multe firme şi mult mai mulţi vizitatori. Târgu-Mureş este un loc foarte bun pentru expoziţii, iar President se pretează minunat pentru evenimentul organizat de noi”, a declarat Váradi Erdös Ildikó, directorul general al “Expo GastroPan”
.
Complexul President din Târgu-Mureş a găzduit, în perioada 23-25 martie, a IV-a ediţie a expoziţiei internaţionale de morărit, panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică “Expo GastroPan 2012”. În cele trei săli expoziţionale “Expo GastroPan” a reunit peste 100 de furnizori din 16 ţă