La numai o luna de la scandalul cu cei 32 de studenti intoxicati cu salmonella, Cantina "Titu Maiorescu" revine din nou in atentia autoritatilor. In urma unor controale de rutina, inspectorii Directiei Sanitar Veterinare au confiscat saptamana trecuta de la cantina studenteasca din campusul universitar "Titu Maiorescu" 34 kg preparate din carne, in valoare de 6.500.000 lei. Preparatele au fost gasite cu termenul de valabilitate expirat. "Consideram inadmisibila repetarea unei greseli care pune in pericol viata clientilor", a spus Cornelia Teodorescu, inspector-sef in cadrul Directiei de Sanatate Publica Iasi, referindu-se la catitatea de carne confiscata.
Cantina a fos redeschisa in urma cu doua saptamani, ea urmand sa mai functioneze pana pe 19 iulie. La cantina "Titu Maiorescu" studentii pot manca numai felul unu si doi, desertul fiind scos din meniu dupa episodul cu eclerele infestate cu salmonella.
Reamintim ca Directia Sanitar Veterinara a primit rezultatele de la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, care confirmau ca in scandalul eclerelor a fost vorba de o intoxicatie cu salmonella si stafilococ.
Catalina DARABANA
La numai o luna de la scandalul cu cei 32 de studenti intoxicati cu salmonella, Cantina "Titu Maiorescu" revine din nou in atentia autoritatilor. In urma unor controale de rutina, inspectorii Directiei Sanitar Veterinare au confiscat saptamana trecuta de la cantina studenteasca din campusul universitar "Titu Maiorescu" 34 kg preparate din carne, in valoare de 6.500.000 lei. Preparatele au fost gasite cu termenul de valabilitate expirat. "Consideram inadmisibila repetarea unei greseli care pune in pericol viata clientilor", a spus Cornelia Teodorescu, inspector-sef in cadrul Directiei de Sanatate Publica Iasi, referindu-se la catitatea de carne confiscata.
Cantina a fos redeschisa in urma cu doua saptamani, ea ur