Cunoscută pentru modul sănătos în care se hrănește ea și familia ei, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste” este încântată să pregătească bunătățile de Crăciun împreună cu băiețeii ei
Ce înseamnă Crăciunul?
Sunt momente speciale, când e important să fim împreună, să ne strângem sub brad și să-l așteptăm în carne și oase pe Moș Crăciun. De altfel, el vine deja de patru ani, în Ajun, să le aducă daruri lui David și Luca. În prima zi de Crăciun avem o singură regulă: să ne distrăm toți patru.
Respectați anumite tradiții?
Împodobim bradul și facem prăjituri și cozonaci raw. Copiilor le place mult să mă ajute în bucătărie, iar în ultima vreme a devenit o preocupare, cel puțin pentru David, combinarea aromelor pentru deserturile hrană-vie.
Ce nu lipsește de pe masa voastră de Crăciun?
Cozonacul cu mac făcut după o rețetă a Scufitzei Rawsii, pe care o găsiți negreșit pe www.oliviasteer.ro
Gătești?
Fac chifteluțe din grâu încolțit, azime cu nuci și semințe de in și dovleac, supă de dovleac, popcorn de conopidă și multe alte feluri care le plac alor mei.
Unde și cum petreceți Revelionul anul acesta?
Noaptea dintre ani e o aventura mult prea complicată, când ai doi copii mici, pentru care trebuie să fii proaspăt a doua zi. Așa că, de câțiva ani, petrecerile de Revelion se încheie curând după ce au adormit copiii.
Îți dorești ceva anume pentru anul următor?
Să văd cartea de rețete de dulciuri, la care lucrez acum, editată pâna în februarie și vândută bine.