Cancerul este una dintre cele mai frecvente şi mai înspăimântătoare afecţiuni ale acestui secol. Evoluţia sa poate fi încetinită dacă asociem tratamentul alopat cu remediile din natură.
În tratamentul cancerului, zerul este un leac cunoscut sub denumirea de „apă vindecătoare". Cercetătorii l-au numit astfel pentru că acest aliment are efecte excepţionale asupra organismului: stimulează asimilarea vitaminelor şi mineralelor şi stopează evoluţia tumorilor, fie ele benigne, fie ele maligne.
De asemenea, elimină excesul de colesterol şi toxinele şi reglează tranzitul intestinal. Terapia cu zer este recomandată bolnavilor de cancer care suferă şi de alte afecţiuni, precum artroză, hipertensiune arterială, colită, cistită sau eczeme.
Zerul, lichid gălbui care rămâne prin scurgerea brânzei sau iaurtului, conţine un complex de vitamine, de minerale (are un conţinut considerabil de potasiu şi de magneziu) şi de aminoacizi care favorizează asimilarea mineralelor. Pentru că este sărac în sodiu, în substanţe grase şi în colesterol, zerul poate fi integrat cu uşurinţă în regimul alimentar al bolnavilor de cancer.
Cum se face cura cu zer
Foarte eficient în terapie este zerul obţinut din lapte de capră, dar rezultate bune se obţin şi cu cel de vacă. Cea mai eficientă cură cu zer durează 20 de zile. Începe această cură cu un litru de zer pe zi, apoi măreşte porţia cu 250 ml, până ce ajungi la doi litri pe zi, băuţi în patru reprize. Cura durează două săptămâni. Apoi, scade porţia treptat, astfel încât, în ultima zi a curei, să ajungi din nou la un litru de zer.
Ganoderma previne metastazele
Forurile academice din China, Japonia şi din Statele Unite ale Americii au făcut minuţioase cercetări asupra ciupercii Ganoderma, numită de chinezi „regele miraculos al plantelor". „Dintre beneficiile evidenţiate semnalăm: reducerea nivelului colesterolulu