Târgul Slow-Food, care se desfăşoară cu regularitate la sfârşitul fiecărei luni, şi-a redeschis ieri porţile. Citeşte şi:
Culturi „tradiţionale“ de afine, trandafiri sau trufe, în loc de cartofi şi sfeclă
Noutăţile ediţiei, afinele gustoase de Zetea, aduse din Harghita, şi cafeaua organică, importată din Olanda, i‑au încântat pe braşovenii curioşi, veniţi în curtea Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”.
Ei au putut alege între trei tipuri de cafea, două din Etiopia şi unul din Kenya, care s-au vândut cu preţul de 10 lei 100 de grame. Şi afinele de Zetea aduse la Braşov s-au vândut bine. „Vindem borcane cu gem de afine la preţul de 10 lei şi cutii de 300 de grame de afine proaspete, tot cu 10 lei”, a declarat Mihai Ciubotaru.
Astăzi, de la ora 12.00, gurmanzii braşoveni se pot delecta la primul brunch tradiţional, organizat la Bistro de l’Arte. Bucătarii acestui bistro din centrul oraşului vor face o selecţie a celor mai bune produse de la târg, pe care le vor pregăti pentru un mic dejun consistent, servit la orele amiezii. Preţul bufetului va fi de 25 de lei de persoană.