•Meniu traditional si multa voie buna
Pentru iesenii care inca nu s-au decis unde sa-si petreaca Revelionul, restaurantul Hotelului Orizont este una dinte cele mai atractive oferte. Amplasat in vecinatatea fostei curti domnesti - in pezent Centrul Civic - Restaurantul Orizont este locul ideal pentru organizarea de mese festive, intalniri de afaceri sau alte evenimente speciale.Trecerea dintre ani va fi serbata la restaurantul Orizont cu un celebru meniu traditional, din care nu vor lipsi bucatele specifice mesei de Revelion. Maria Mindru si Cezar Rusu, maestrii bucatari ai restaurantului, va recomanda, ca antreu pentru seara de Revelion, piftia de curcan. Pentru a va putea bucura simturile olfactive si gustative cu aceasta delicatesa, aveti nevoie de aripi si picioare de curcan si o gama variata de legume - morcov, ceapa, radacina de patrunjel si telina - care vor da acestei mancari un gust deosebit. Tehnologia de preparare este si ea relativ simpla: carnea se spala (musai cu apa rece, ne avertizeaza maestrul bucatar Cezar Rusu), dupa care se rumeneste usor la flacara si apoi se pune la fiert. O data ce a fiert, carnea de curcan se spumuiaza atat cat este nevoie, se adauga legumele si se lasa tot amestecul la fiert. Cand carnea este fiarta, se scoate si se portioneaza, "ornandu-se", dupa gust, cu sare, piper sau usturoi. Supa ramasa se strecoara si se toarna in castroane. Dupa toate acestea, piftia de curcan nu mai poate face decat deliciul celor care se vor hotari sa intre in Restaurantul Orizont.
Colectivul Retaurantului Orizont ureaza pe aceasta cale tuturor clientilor sai un An Nou fericit si ii invita sa petreaca alaturi de ei Revelionul 2002!
Ionel GHERGHINA
•Meniu traditional si multa voie buna
Pentru iesenii care inca nu s-au decis unde sa-si petreaca Revelionul, restaurantul Hotelului Orizont este una dinte