Mieii din gospodarii pot fi sacrificati traditional in perioada sarbatorilor de Paste, daca sunt pentru consumul propriu, a precizat vineri ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, citat de Rador.
Ciolos a mentionat ca Autoritatea Veterinara s-a pregatit si pentru sacrificarile mieilor destinati comercializarii, iar sacrificarile se pot face in orice loc amenajat de catre primarii / consilii locale, unde trebuie sa fie apa curenta si canalizare.
In ce priveste pretul la carnea de miel in carcasa, se estimeaza ca se va situa intre 18 si 21 lei pe kilogram, fata de 15 lei anul trecut. Mieii din gospodarii pot fi sacrificati traditional in perioada sarbatorilor de Paste, daca sunt pentru consumul propriu, a precizat vineri ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, citat de Rador.
Ciolos a mentionat ca Autoritatea Veterinara s-a pregatit si pentru sacrificarile mieilor destinati comercializarii, iar sacrificarile se pot face in orice loc amenajat de catre primarii / consilii locale, unde trebuie sa fie apa curenta si canalizare.
In ce priveste pretul la carnea de miel in carcasa, se estimeaza ca se va situa intre 18 si 21 lei pe kilogram, fata de 15 lei anul trecut.