Un presupus angajat al McDonald's a început să răspundă, sub protecţia anonimatului, la întrebările utilizatorilor site-ului de socializare Reddit în legătură cu ceea ce se întâmplă în bucătăria restaurantului la care lucrează. Informaţiile date de acesta nu pot fi însă confirmate, informează Business Insider.
Întrebat care a fost cea mai dezgustătoare experienţă pe care a avut-o în cei cinci ani de când este angajatul McDonald's, el a răspuns că aceasta este pregătirea pentru inspecţia care are loc la fiecare câteva luni.
"La fiecare câteva luni, restaurantul trece printr-o inspecţie. Înainte de inspecţie, proprietarul restaurantului îi pune pe toţi angajaţii să cureţe, să vopsească şi să îşi îmbunătăţească abilităţile şi obiceiurile. Într-una dintre aceste ocazii, am primit sarcina de a curăţa în spatele cuvelor şi al grătarelor. Grăsimea strânsă acolo, căzută, carnea putrezită şi produsele din pui alterate aflate sub ele au fost de ajuns pentru a mă face să am coşmaruri", povesteşte presupusul angajat McDonald's care adaugă şi că printre arsură şi mizerie se aflau sute de muşte moarte.
FOTO: Reddit
El a mai explicat şi cum sunt pregătite gogoşile."Se ia interiorul unei chifle, se rulează şi se pune în cuvă pentru câteva minute. Atunci când este destul de crocantă, se scoate şi se dă prin zahăr", spune angajatul, în vârstă de 20 de ani.
El dă, de asemenea, sfaturi utilzatorilor Reddit în ceea ce priveşte ce nu ar trebui să comande niciodată atunci când se află într-un restaurant McDonald's.
"Eu nu aş mânca niciodată fileul dublu. Avem în fiecare zi cel puţin cinci clienţi fideli care comandă un astfel de produs. Mirosul lui este respingător... Presupun că acesta este singurul motiv pentru care nu l-aş comanda. Din când în când avem McRib la promoţie. Acele lucruri se alterează în dulap foarte mult timp", spune el. @N_