Omul de afaceri Nelu Iordache, proprietarul companiilor Romstrade şi Blue Air, a investit 800.000 de euro în deschiderea a două restaurante cu autoservire sub brandul Self, cea mai mare parte a banilor, 600.000 de euro, fiind alocată restaurantului de 179 de metri pătraţi de la parterul clădirii în care se află sediul companiei de construcţii Romstrade, în sectorul unu al Capitalei. Restul banilor au fost investiţi într-un restaurant deschis în aeroportul din Sibiu. "Pe nişa pe care am ales-o noi nu concurăm cu nimeni. 90% din produsele furnizate de restaurante provin din Germania şi de La Moşie. Restaurantele sunt realizate după conceptul de autoservire", a spus Gheorghe Răcaru, directorul de strategie şi dezvoltare a grupului de companii deţinut de Nelu Iordache. Reprezentanţii restaurantului au spus că nu au stabilit încă preţurile pentru produse şi că cel mai probabil un meniu cu supă, fel principal şi desert va ajunge în jur de 30 de lei (7 euro). Pe de altă parte, o sticlă de bere sau de suc va costa 10 lei
(2,4 euro). Restaurantul nu a fost încă deschis încă pentru clienţi. "Restaurantele vor furniza mâncare şi la bordul aeronavelor Blue Air. De cateringul companiei aeriene se ocupa până acum tot Direct Aero Services, care lucra însă cu diferiţi furnizori de produse", a menţionat Răcaru. Restaurantele lui Iordache vor fi conduse de francezul Jean Pierre Richeton.
Omul de afaceri Nelu Iordache, proprietarul companiilor Romstrade şi Blue Air, a investit 800.000 de euro în deschiderea a două restaurante cu autoservire sub brandul Self, cea mai mare parte a banilor, 600.000 de euro, fiind alocată restaurantului de 179 de metri pătraţi de la parterul clădirii în care se află sediul companiei de construcţii Romstrade, în sectorul unu al Capitalei. Restul banilor au fost investiţi într-un restaurant deschis în aeroportul din Sibiu. "Pe nişa pe care am