Şi a fost luni şi a fost zi de filmare la „Cronicuţă“. Cârcotaşii s-au încolonat milităreşte de pe la ora 10.00, înarmaţi cu cafele, ruj, rimel şi fond de ten. Asta în deschidere, pentru că abia după a venit greul, recuzita de bază fiind formată din fuste, pantaloni, pantofi cu toc şi sutiene, pentru cine are nevoie. De această dată, a picat măgăreaţa pe Puştiu’ şi pe Dezbrăcatu’, Mistretzu’, surprinzător, a purtat pantaloni. După împopoţonarea cu ritual, s-a trecut la repetat şi paraînvăţat textul, ticluit de eminenţa cenuşie Găinuşă, după care s-a purces la filmarea pe îndelete. Agentul Tuzgureanu, „călare“ pe legea necruţătoare, împarte dreptatea şi participă la un experiment nebunesc şi înfricoşător, gândit în laboratoarele Brigăzii Speciale Psihologice a Poliţiei. Apoi în cadrul emisiunii de mare succes „Telencicloprostia“, evoluţia animalelor de partid vă este prezentată sub toate aspectele, ritualurile şi obiceiurile moştenite pe scara ierarhică. Şi în final, din curtea proprie, „Cocota de pe tort“ într-o distribuţie de zile mari, unică pe suprafaţa pământului. Sub bagheta maestrului bucătar Horia Bulan, patru savarine explodate - Tonciu, Sânzi, Pamela şi Senzuala - se întrec în filosofie culinară, şi nu numai, pentru ca la sfârşit să dea cu lingura în ciorbă. Dacă vreţi să vedeţi despre ce este vorba, nu rataţi „Cronica Cârcotaşilor“ miercuri, 11 octombrie, de la ora 20.30, la Prima TV.
Şi a fost luni şi a fost zi de filmare la „Cronicuţă“. Cârcotaşii s-au încolonat milităreşte de pe la ora 10.00, înarmaţi cu cafele, ruj, rimel şi fond de ten. Asta în deschidere, pentru că abia după a venit greul, recuzita de bază fiind formată din fuste, pantaloni, pantofi cu toc şi sutiene, pentru cine are nevoie. De această dată, a picat măgăreaţa pe Puştiu’ şi pe Dezbrăcatu’, Mistretzu’, surprinzător, a purtat pantaloni. După împopoţonarea cu ritual, s-a trecut la r