Daca nu v-ati hotarat unde sa petreceti noaptea de Revelion, aveti inca timp sa faceti rezervari la unul dintre multele restaurante din Bucuresti.
La Jubilee - The Ballroom, pentru ultimele 100 de locuri, pretul este de 349 de lei/persoana, in cazul unor grupuri de cel putin zece persoane.
Meniul este unul de invidiat si include, printre altele, rulada de cascaval cu spuma de branza si strugure rosu, mix de salate cu bacon crocant, mousse de sunca, file de peste alb cu sos de unt si lamaie, rulada de vita, muschiulet de porc cu ierburi aromatice si garnitura de cartofi taranesti. La desert, puteti alege intre tort, diverse sortimente de prajituri si fructe. De asemenea, aveti la alegere o gama variata de bauturi alcoolice si non-alcoolice.
Pe parcursul noptii va intretine atmosfera Delia Matache, precum si Star DJ, existand si un recital de muzica folclorica.
Pentru 400 de lei/persoana puteti petrece Revelionul la Amberry Hall, in Pipera. Exista parcare pentru 45 de masini, cu paza si supraveghere video, garderoba si acces la terasa. Mesele vor fi puse pentru 8 - 12 persoane fiecare, avand aranjamente florale.
La masa va veti bucura de preparate traditionale si specialitati de Revelion, bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitat, in sistem open bar, tort festiv si sampanie.
Revelionul la Restaurantul Picaddilly costa 340 de lei/persoana. Programul incepe la ora 21.30, iar meniul include tartine cu icre de Manciuria, rulada de somon cu spanac si crema de branza fina, salata de telina, capere si creveti, frigaruie de cascaval cu struguri, costini de ficat de fazan si gem de coacaze, cruditati asortate, file de somon in crusta de parmezan, cu garnitura de broccoli si baby carrots, iar la desert, veti avea tort tiramisu si fructe proaspete.
Grande Cinema v-a pregatit o petrecere de Revel