Anamaria Ferentz mărturiseşte că adoră să gătească şi face acest lucru cu uşurinţă, având în vedere că a învăţat de la mama ei, bucătar de meserie. Cântăreaţa spune că e specialistă în prepararea borşului moldovenesc şi a salatelor, pe care le face după reţete clasice, dar pe care le adaptează după gustul ei. Anamaria Ferentz a luat primele lecţii de gătit de la mama ei. Şi a avut ce să înveţe de la ea, având în veder Anamaria Ferentz mărturiseşte că adoră să gătească şi face acest lucru cu uşurinţă, având în vedere că a învăţat de la mama ei, bucătar de meserie. Cântăreaţa spune că e specialistă în prepararea borşului moldovenesc şi a salatelor, pe care le face după reţete clasice, dar pe care le adaptează după gustul ei. Anamaria Ferentz a luat primele lecţii de gătit de la mama ei. Şi a avut ce să înveţe de la ea, având în veder
Anamaria Ferentz mărturiseşte că adoră să gătească şi face acest lucru cu uşurinţă, având în vedere că a învăţat de la mama ei, bucătar de meserie. Cântăreaţa spune că e specialistă în prepararea borşului moldovenesc şi a salatelor, pe care le face după reţete clasice, dar pe care le adaptează după gustul ei.
Anamaria Ferentz a luat primele lecţii de gătit de la mama ei. Şi a avut ce să înveţe de la ea, având în vedere că e bucătar de meserie. “Gătesc orice îmi pun în minte şi, în special, inventez reţete. Ştiu să fac paste, mâncăruri tradiţionale româneşti şi sunt specialistă în borşul moldovenesc. Dar cel mai mult îmi plac salatele mele, care mai de care mai exotice”, spune Anamaria. Una dintre aceste salate este cea cu pere, nuci şi brânză gorgonzola.
“Deşi sună ciudat, această salată e delicioasă şi uşor de preparat”, ne asigură Anamaria. Într- un bol amestecaţi două pere, tăiate cubuleţe, 200 g brânză gorgonzola, o salată rucola, miezul de la patru nuci. Se adaugă, după gust, oţet balsamic , sare, ulei de măsline, busui