Omul de afaceri Nicuşor Stan, proprietarul centrului de evenimente Ambasad'Or, celebrul complex situat în Otopeni unde s-au organizat cele mai fastuoase nunţi de vedete din ultimii ani, este şi un iscusit bucătar. Provocat de ziarul Click!, acesta şi-a pus imediat şorţul la brâu şi a gătit sushi după o reţetă proprie.
Avocat şi om de afaceri de succes, Nicuşor Stan nu se dă în lături să facă şi pe bucătarul atunci când vrea să impresioneze clienţii şi mai ales vedetele, care calcă frecvent pragul centrului de evenimente Ambasad'Or din Otopeni, al cărui proprietar este.
Complexul de lux cu piscină este deja celebru datorită numeroaselor vipuri de prima mână, care au ales în ultima vreme să-şi facă nunţile aici.
Omul de afaceri a îmbrăcat şorţul de bucătar pentru Click! şi ne-a gătit specialitatea lui, sushi, preparat după o reţetă proprie.
"Îmi place să gătesc, mă relaxează. Sushi am învatat să prepar de la bucătarii mei, pentru că este mâncarea mea favorită.
În fiecare duminică la brunch-ul de la Ambasad'Or, dar şi la evenimentele speciale, precum nunţi şi botezuri, servim această delicatesă japoneză, dar şi alte reţete bazate pe fructe de mare, calamari, creveţi, scoici sau raci, gătiţi după cele mai complexe reţete", ne-a declarat omul de afaceri.
Borcea şi soţii Lis au făcut nunta aici
În ultimii ani, vedetele au fost atrase ca un magnet de complexul de lux Ambasad' Or din Otopeni.
În 2011, au avut loc aici nunţi fastuoase, însă de departe cea mai mediatizată a fost cea dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea, care a avut loc în august, la piscină.
Tot aici au ales să facă petrecerea şi Andreea şi Cabral Ibacka, în iunie, dar şi Oana şi Viorel Lis, în iulie, iar în septembrie fiul lui Corneluş Dinu s-a însurat şi el în aceeaşi locaţie.
Tot în iunie 2011, Ambasad'Or a găzduit