Şeful poliţiştilor şi doi ofiţeri din conducerea instituţiei au ajuns în perfuzii pentru că au mâncat shaorme cu ingrediente alterate.
CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:
Studenţii au ajuns la spital după ce au mâncat shaorma
Două shawormerii au fost închise de inspectorii de sănătate publică
Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, subcomisarul Florin Bolbos, a stat trei zile în perfuzii, după ce a mâncat o shaorma stricată, vineri, altăuri de alţi ofiţeri din conducerea instituţiei.
„Am stat trei zile în perfuzii. A adus un coleg de mâncare, dar nu ştiu dacă chiar de la asta ne-am îmbolnăvit. Eu cred că am enterocolită. Trei zile am fost la Urgenţe. Stăteam câteva ore în perfuzii. Sunt la regim şi am slăbit patru kilograme. O să revin marţi la lucru, pentru că am avut câteva zile de libere”, a spus şeful Poliţiei Rutiere Timiş.
Florin Gârbaci, ofiţerul din conducerea Serviciului Poliţiei Rutiere care a primit mâncarea, are şi el probleme de sănătate. El a făcut mai multe drumuri la spital.
Colegul său, comisarul şef Marcel Crăciunescu, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş, care a luat masa împreună cu colegii, a avut şi el probleme de sănătate.
În total, peste 62 de persoane au ajuns la spital în ultimele zile pentru că au mâncat shaorma de la un magazin din Complexul Studenţesc DIN Timişoara. Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Timiş are sediul în aceeaşi clădire cu Poliţia Rutieră Timiş, însă inspectorii OPC au aflat abia luni despre cazurile de la Urgenţe.
Bombă sanitară la shaormă şi kebab
Peste 80 de persoane au avut probleme medicale după ce au consumat shaormă şi kebab din Complexul Studenţesc şi Complexul „Euro”. Numai puţin de 18 oameni au necesitat internare pentru cel puţin 48 de ore, prezentând dureri abdominale, vărsături şi febră. „Conform datelor oferite