Cate bordeie atatea obiceie! Vorba-i suficient de des intalnita ca sa devina un cliseu. Dar macar e unul dintre acele clisee care-ti indica cu acuratete despre ce e vorba. ROMANIA CULINARA / ALBA-IULIA
Cate bordeie atatea obiceie! Vorba-i suficient de des intalnita ca sa devina un cliseu. Dar macar e unul dintre acele clisee care-ti indica cu acuratete despre ce e vorba. Aplicat la chestiunea in cauza, chestiune dupa care iti lingi de altfel si degetele, ai putea ramane cu impresia ca vajnicele gospodine, unele mai guralive ca altele, cand vine vorba sa-si laude mancarea, scot la iveala, de dupa strasnice ferecaturi, retete cu care numai pe ele natura sau, dupa caz, caietul de bunatati al bunicii, le-a inzestrat. De te nimeresti printre ele, da-le dreptate! Caci acest trib al gospodinelor poate fi necrutator cu intrusii! Acum, la mai bine de o saptamana de la evenimentele de la Alba-Iulia inchinate burtii, dar si mintii - cine oare poate gandi pe stomacul gol? - , indraznim sa spunem lucrurilor pe nume. Adica retetelor cum le cheama si din ce-s facute. Iar boului la protap pe care l-am privit o zi-ntreaga cum s-anvartit in teapa mai ceva ca o balerina pe o cutiuta muzicala, tot asa. Adica, bou!
Vita secolului
Cate bordeie atatea obiceie! Vorba-i suficient de des intalnita ca sa devina un cliseu. Dar macar e unul dintre acele clisee care-ti indica cu acuratete despre ce e vorba. ROMANIA CULINARA / ALBA-IULIA
Cate bordeie atatea obiceie! Vorba-i suficient de des intalnita ca sa devina un cliseu. Dar macar e unul dintre acele clisee care-ti indica cu acuratete despre ce e vorba. Aplicat la chestiunea in cauza, chestiune dupa care iti lingi de altfel si degetele, ai putea ramane cu impresia ca vajnicele gospodine, unele mai guralive ca altele, cand vine vorba sa-si laude mancarea, scot la iveala, de dupa strasnice ferecaturi, retete cu care