Din cele aproximativ cincisprezece restaurante din municipiu, numai trei s-au hotărât deocamdată să organizeze petreceri de Revelion. Motivul care-i determină să ezite pe cei mai mulţi patroni este legat de veniturile tot mai mici ale giurgiuvenilor.
Unul dintre „curajoşi” este Aurelian Pencea. Patronul de la „Perla”, spune că va organiza în acest an o petrecere de Revelion în ciuda crizei. „Anul trecut nu am organizat Revelionul. Ar fi fost prea mult să nu îl facem nici în acest an, mai ales că oamenii au început să întrebe” afirmă Aurelian Pencea. Acesta spune că meniul va fi unul cu specific pescăresc, udat din plin cu vin de cea mai bună calitate. În plus, preţul va fi doar cu 10 lei mai scump decât în 2008. „Preţul va fi cam de 280 de lei de persoană. O să vină cu siguranţă şi nişte artişti, vom avea şi DJ, eu zic că lumea se va distra de minune” spune omul de afaceri.
„Hotel Sud” va organiza în Restaurantul propriu, un „Revelion în paralel”. Unul pentru tineri, iar celălalt pentru adulţi. Organizatorii promit multe surprize, preţul meniului fiind cuprins între 250 şi 300 de lei.
Un alt restaurant care promite o noapte de neuitat este şi „Dana V”. Inaugurat anul trecut chiar de Revelion, localul este la mare căutare în special de cei care i-au călcat pragul iarna trecută. „Mă întâlnesc şi acum cu oameni care îmi spun că a fost ceva de vis. Vor să vină şi anul acesta iar eu voi avea grijă să nu le lipsească nimic. La mine o să fie tot timpul Revelion. Chiar dacă o să îl fac pentru 20 sau pentru 200 de persoane” spune Marin Vochin, patronul de la „Dana V”. Acesta a gândit noaptea trecerii dintre ani până la cele mai mici detalii, însă nu doreşte să ofere prea multe amănunte. „Vreau să fie o surpriză pentru toţi. O să avem o cântăreaţă cunoscută, o să avem şi un DJ, şi jocuri de lumini. Vor fi oameni de toate vârstele”. Marin Vochin afirmă că va o