Proaspătă sau ţinută la maturat până la 36 de luni, din lapte de vacă, oaie sau de capră, cu adaos de mirodenii sau fără
40 de producători din ţară îi aşteaptă pe braşoveni, în acest week-end, în Piaţa Sfatului, la o nouă ediţie a Târgului Slow Food. Oferta celor 40 de producători participanţi include preparate din carne, pâine, turtă dulce, prăjituri de casă de sezon, vin, palincă, ulei presat la rece, păstrăv afumat, produse apicole etc. Însă, dacă sunteţi amatori de brânzeturi, în Piaţa Sfatului veţi descoperi zeci de sortimente de brânză proaspătă sau ţinută la maturat până la 36 de luni, din lapte de vacă, oaie sau de capră, cu adaos de mirodenii sau fără. La această ediţie a târgului veţi găsi nu mai puţin de opt standuri cu brânzeturi româneşti, italieneşti şi olandeze. Pata de culoare a acestei ediţii o vor da tradiţiile maramureşene. Grupul folcloric de copii din Breb, Ocna Şugatag, acompaniaţi de ceteraşi, vor anima atmosfera cu dansuri specifice zonei şi cu strigături, promit organizatorii. Târgul este deschis între orele 10.00 – 16.00. Proaspătă sau ţinută la maturat până la 36 de luni, din lapte de vacă, oaie sau de capră, cu adaos de mirodenii sau fără
40 de producători din ţară îi aşteaptă pe braşoveni, în acest week-end, în Piaţa Sfatului, la o nouă ediţie a Târgului Slow Food. Oferta celor 40 de producători participanţi include preparate din carne, pâine, turtă dulce, prăjituri de casă de sezon, vin, palincă, ulei presat la rece, păstrăv afumat, produse apicole etc. Însă, dacă sunteţi amatori de brânzeturi, în Piaţa Sfatului veţi descoperi zeci de sortimente de brânză proaspătă sau ţinută la maturat până la 36 de luni, din lapte de vacă, oaie sau de capră, cu adaos de mirodenii sau fără. La această ediţie a târgului veţi găsi nu mai puţin de opt standuri cu brânzeturi româneşti, italieneşti şi ola