Producătorul de ciocolată Cadbury susţine că a descoperit o modalitate prin care se poate fabrica un nou tip de ciocolată, care să nu se topească decât după ce a fost expusă timp de trei ore la o temperatură de 40 de grade Celsius, informează Mirror.
Noul produs va putea fi achiziţionat doar de locuitorii statelor unde temperaturile sunt ridicate, spre exemplu India şi Brazilia.
Descoperirea reprezentanţilor cunoscutului producător de dulciuri din Marea Britanie este una importantă, având în vedere că un sortiment normal de ciocolată începe să se topească, în general, imediat după ce se ajunge la temperatura de 33 de grade Celsius.
Cei care au lucrat la dezvoltarea acestui nou tip de ciocolată în fabrica lor din Bourneville au depus deja o aplicaţie în vederea obţinerii unui patent pentru procesul de fabricaţie a "ciocolatei termorezistente".
Cu toate acestea, pe site-ul oficial al producătorului de dulciuri nu sunt oferite informaţii suplimentare în acest sens.
Producătorul de ciocolată Cadbury susţine că a descoperit o modalitate prin care se poate fabrica un nou tip de ciocolată, care să nu se topească decât după ce a fost expusă timp de trei ore la o temperatură de 40 de grade Celsius, informează Mirror.
Noul produs va putea fi achiziţionat doar de locuitorii statelor unde temperaturile sunt ridicate, spre exemplu India şi Brazilia.
Descoperirea reprezentanţilor cunoscutului producător de dulciuri din Marea Britanie este una importantă, având în vedere că un sortiment normal de ciocolată începe să se topească, în general, imediat după ce se ajunge la temperatura de 33 de grade Celsius.
Cei care au lucrat la dezvoltarea acestui nou tip de ciocolată în fabrica lor din Bourneville au depus deja o aplicaţie în vederea obţinerii unui patent pentru procesul de fabricaţie a "ciocolatei termorezistente".
Cu toat