Se spune că sunt căutate în special de către oameni de afaceri şi oficiali...
Un lanţ de restaurante chinezeşti le propune clienţilor un meniu inedit, care presupune servirea părţilor intime ale anumitor animale, cum ar fi calul, măgarul sau cerbul.
Conceptul lanţului de restaurante se bazează pe una dintre “superstiţiile” asiatice, conform căreia părţile intime ale animalelor au virtuţi afrodiziatice. În plus, "sunt bune pentru sănătate", după cum afirmă Xiao Shan (bucătarul-şef care prepară asemenea specialităţi într-un restaurant din Beijing), citat de MSN.
Tocăniţă de falus
Specialitatea lui Xiao este tocăniţa de falus! Costă 200 de dolari şi este o tocană pe baza de penis şi testicule de măgar, câine, taur şi cerb, ”o adevărată experienţă culinară”, după cum s-a exprimat bucătarul. Organele tăiate frumos sunt aranjate pe un pat de salată verde şi puse într-un vas din sticlă.
"Chinezii cred că îşi pot revitaliza anumite părţi ale corpului dacă se hranesc cu acelaşi organ. Bărbatul care mănâncă penisuri şi testicule de animale devine mai puternic şi îşi îmbunătăţeşte performanţele sexulale", susţine Li Yanhi, patronul lanţului de restaurante Guolizhuang.