Pe lângă calităţile de pilot, Marco Tempestini este şi un bucătar de excepţie. L-am surprins la el acasă, chiar în timpul pregătirilor de Paşte. E as la volan, dar şi la copt cozonaci.
Italianul Marco Tempestini e catolic, dar a fost ca şi adoptat de România. A sărbătorit şi Paştele ortodox, în stilul tradiţional românesc. N-a gătit singur cozonacul, dar a avut un ajutor de nădejde. Colegului său, Dany Ungur, a lăsat şi el casca de pilot pentru şorţul de bucătar.
Rezultatul a fost de excepţie, aşa cum se mândreşte pilotul. Cozonacul a ieşit extrem de bun. A spus-o chiar bucătarul Tempestini.„Îmi place să gătesc, iar dacă îmi place să mănânc, atunci îmi place şi să gătesc. Încercăm să facem şi un cozonac românesc. Adică unul româno-italian. Noi, în Italia, facem pentru Paşte, Colomba. Colomba este practic un panettone, care este mai cunoscut”, a explicat italianul. "Acesta este un plus pentru mine. Eu sărbătoresc şi Paştele noastre şi Paştele voastre. E şi mai bine aşa!”, susţine Tempestini.
Mai multe detalii despre acest subiect puteţi afla în această seară, la ştirile Sport LOOK, care vor fi difuzate de LOOK TV, de la ora 18.45.
Oana Sabău