Aproape 2000 de bucătari amatori din toată ţara au venit la preselecţiile "MasterChef" de la Bucureşti mânaţi de un singur gând: acela de a ajunge în competiţie culinară care va desemna, la Pro Tv, primul MasterChef din România şi va oferi premiul cel mare de 50.000 de euro.
Tineri sau vârstnici, însotiţi de prieteni sau de copiii lor, cei care au sosit la preselecţii nu au ţinut cont de ninsoarea care s-a abătut asupra Capitalei şi au venit cu mic cu mare la hotelul care a găzduit preselecţia.
Fie că au pregătit preparate culinare tradiţionale, de la musaca de legume şi prăjituri cu fructe, fie că au dorit să impresioneze cu reţete exotice, precum fructe de mare, peşte sau prăjituri cu morcovi, fiecare român şi-a prezentat felul de mâncare atent gătit acasă şi a vorbit despre sine.
Cei trei Chefi din juriul show-ului, Sorin Bontea, Cătălin Scârlătescu şi Florin Dumitrescu s-au arătat împresionaţi de numărul mare de bucătari amatori sosiţi la preselecţii, dar şi curioşi să descopere ce talente culinare ascunde România.
Toţi cei sosiţi la preselecţii au mărturisit că gătitul este una dintre marile pasiuni din viaţa lor, fiecare dintre ei s-a arătat dornic să demonstreze că poate face spectacol din arta de a găti, dar şi că este pregătit să înveţe şi mai mult şi, mai ales, fiecare şi-a mărturisit dorinţa de a primi şansa de a merge mai departe în show-ul "MasterChef, care va debuta în curând la Pro Tv.
Aproape 2000 de bucătari amatori din toată ţara au venit la preselecţiile "MasterChef" de la Bucureşti mânaţi de un singur gând: acela de a ajunge în competiţie culinară care va desemna, la Pro Tv, primul MasterChef din România şi va oferi premiul cel mare de 50.000 de euro.
Tineri sau vârstnici, însotiţi de prieteni sau de copiii lor, cei care au sosit la preselecţii nu au ţinut cont de ninsoarea care s-a abătut