Ciorba de peste lipoveneasca, creveti in spaghetti de cartofi, crap prajit cu mamaliguta, pastrav la cuptor cu rosii si usturoi, saramura de crap, toate aceste bunatati va asteapta in fiecare zi la Restaurantul Pescaresc, din cadrul Complexului Hotelier Ciric. In fiecare zi, dar mai ales de Florii, puteti degusta toate aceste bunatati la singurul restaurant cu specific pescaresc din Iasi, la Complexul Ciric. De Florii, duminica, 27 martie, puteti degusta specialitatea maestrului bucatar, crap prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi, dar si multe alte delicatese pe baza de peste. Complexul Hotelier Ciric este situat pe malul lacului cu acelasi nume, unul dintre principalele puncte de agrement ale orasului Iasi. Amplasat la numai 3 kilometri distanta de centrul orasului, Complexul Ciric pune la dispozitia oaspetilor o atmosfera calda si reconfortanta, pentru un excelent sejur, dar si spatiul oficial al unei intalniri de afaceri, in cele 3 restaurante speciale. Bucataria Pescareasca Ciric va îmbie cu preparate din peste si fructe de mare într-un cadru înconjurat de apa si salcii. Restaurantul La Ciuperca va asteapta cu preparate apetisante din bucataria romaneasca, iar Grand Salon va propune o varietate de surprize internationale. Puteti impresiona invitatii dumneavoastra fie ca este vorba de o întalnire de afaceri, fie ca este vorba despre o petrecere sau aniversare. Personalul va poate consilia si va sta la dispozitie pentru reusita tuturor acestor evenimente. Petreceti în locatiile Ciric o seara relaxanta la o cina cu prietenii sau familia, savurati un vin bun si bucurati-va de natura înconjuratoare departe de agitatia orasului.
Ciorba de peste lipoveneasca, creveti in spaghetti de cartofi, crap prajit cu mamaliguta, pastrav la cuptor cu rosii si usturoi, saramura de crap, toate aceste bunatati va asteapta in fiecare zi la Restaurantul Pescar