Sună ciudat, dar este cât se poate de adevărat. Vitamine 100% şi fără conservanţi.
Doi tineri au dat o altă definiţie cipsurilor. Au schimbat gustul sărat, aroma de pui, ceapă, iaurt sau brânză obţinută din arome sintetice şi coloranţi, cu un gust natural şi au reinventat cipsurile din mere. La fel de crocante, extreme de hrănitoare şi, cel mai important, sănătoase. Sunt ultima fiţă în materie de alimente eco. Afacerea a fost pusă pe picioare în urmă cu jumătate de an, iar acum tinerii abia reuşesc să facă faţă comenzilor. Şi asta pentru că majoritatea clienţilor care încearcă o dată produsul din mere se întorc pentru a-şi face provizii.
În acest weekend, tinerii afacerişti au venit la Braşov în Piaţa Sfatului, la Târgul Slow Food. În doar câteva ore, au epuizat stocul de cipsuri din mere, iar spre surprinderea lor, până şi sucul natural făcut din mere şi piersici s-a băut până la ultima picătură. „Românii au foarte mare nevoie de alimente naturale. De la această idee am pornit şi noi la drum. Suntem înconjuraţi de produse nesănătoase pe care le mâncăm în exces. Mulţi dintre noi, de exemplu, preferă atunci când se uită la un film să mănânce cipsuri sau floricele. Se ştie faptul că cipsurile sunt foarte periculoase pentru sănătate, noi am inventat însă cipsurile cu vitamine. Sunt făcute din mere, nu adăugăm nici un fel de colorant, iar metoda de producţie este 100% ecologică. Trebuie să recunosc faptul că avem succes. Nu reuşeam să facem faţă cererii şi am fost nevoiţi să apelăm la câteva firme pentru a produce în mod industrial cipsurile, adică în cantităţi mult mai mari”, ne-a spus Bela Udvari, director de vânzări.
Şi inovaţia alimentară are un succes nebun. „Foarte interesant gustul, sunt bune, te aştepţi să fie sărate precum cipsurile clasice, dar sunt dulci, crocante, gustoase, îmi plac”, ne-a spus un cumpărător. „Avem la vânzare sucuri din m