Compania Carmolimp, producător de produse din carne, a anunţat că a finalizat o investiţie de 200.000 de euro într-un restaurant din Braşov. Paradis by Carmolimp este cel de-al doilea restaurant al companiei, după locaţia deschisă în Victoria în 2005.
„Paradis Braşov este pentru noi un test al conceptului de restaurant. Am considerat această piaţă o provocare datorită faptului că dorim să realizam un sistem care va putea fi multiplicat uşor, fie prin locaţii proprii, fie prin franciză. Targetul restaurantului este reprezentat atât de turiştii străini şi români, dar si de braşovenii dornici de o experienţă culinară unică”, a declarat Valentin Şoneriu, director general Carmolimp, într-un comunicat de presă.
Respectând în continuare principiul „afacere de familie”, de administrarea restaurantului se ocupă soţia, Mihaela Şoneriu, împreună cu bunica sa. Aceasta ne-a declarat că se analizează posibilitatea deschiderii a unui nou restaurant în Braşov sau în Sibiu. Compania Carmolimp, producător de produse din carne, a anunţat că a finalizat o investiţie de 200.000 de euro într-un restaurant din Braşov. Paradis by Carmolimp este cel de-al doilea restaurant al companiei, după locaţia deschisă în Victoria în 2005.
„Paradis Braşov este pentru noi un test al conceptului de restaurant. Am considerat această piaţă o provocare datorită faptului că dorim să realizam un sistem care va putea fi multiplicat uşor, fie prin locaţii proprii, fie prin franciză. Targetul restaurantului este reprezentat atât de turiştii străini şi români, dar si de braşovenii dornici de o experienţă culinară unică”, a declarat Valentin Şoneriu, director general Carmolimp, într-un comunicat de presă.
Respectând în continuare principiul „afacere de familie”, de administrarea restaurantului se ocupă soţia, Mihaela Şoneriu, împreună cu bunica sa. Aceasta ne-a declarat că se analizează p