Complexul Hotelier Ciric Sute de invitati, un cadru feeric, mancare buna si servicii de calitate: acestea au fost coordonatele unei nunti de vis, gazduita duminica de Complexul Hotelier Ciric. Prof. dr. Marin Burlea si-a maritat duminica fiica, Anamaria, iar petrecerea a fost una cu adevarat deosebita. Invitatii de calitate au avut parte de un adevarat festin culinar, pregatit de colectivul de bucatari de la Ciric, recunoscuti de altfel pentru faptul ca fac din gatit o adevarata arta, iar gusul mancarii este cu adevarat unic. Astfel, dupa frumusetea mirilor si eleganta invitatilor, meniul a fost unul rafinat si realizat cu multa maestrie. Nu au lipsit de pe masa invitatilor produsele rafinate, cu specific international, piept de rata, ficat de rata, prepelite, icre negre sau sosuri exotice, dar nici traditionalul batal servit alaturi de o carafa de vin fiert. Dupa o noapte de pomina in cadrul feeric de la Ciric, invitatii au plecat dimineata fericiti ca au petrecut o seara minunata. Inca o data se dovedeste ca echipa de la Ciric stie sa transforme orice petrecere intr-un eveniment de neuitat.
Complexul Hotelier Ciric Sute de invitati, un cadru feeric, mancare buna si servicii de calitate: acestea au fost coordonatele unei nunti de vis, gazduita duminica de Complexul Hotelier Ciric. Prof. dr. Marin Burlea si-a maritat duminica fiica, Anamaria, iar petrecerea a fost una cu adevarat deosebita. Invitatii de calitate au avut parte de un adevarat festin culinar, pregatit de colectivul de bucatari de la Ciric, recunoscuti de altfel pentru faptul ca fac din gatit o adevarata arta, iar gusul mancarii este cu adevarat unic. Astfel, dupa frumusetea mirilor si eleganta invitatilor, meniul a fost unul rafinat si realizat cu multa maestrie. Nu au lipsit de pe masa invitatilor produsele rafinate, cu specific international, piept de rata, ficat de rata, prepelite