Mâncaţi insecte! Este recomandarea făcută de Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură, care subliniază că există peste 900 de specii comestibile.
Insectele, afirmă specialiştii Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură, sunt o sursă bogată de proteine şi minerale, potrivit Rtv.net.
Citeşte şi Food Revolution Day, sărbătorită pe 17 mai în toată ţara
Potrivit unui raport, consumul acestora ar putea contribui la lupta împotriva foametei, dar ar reduce şi poluarea: insectele sunt mult mai uşor de crescut, dar şi ecologice.
Studiile arată că gângăniile utilizează mai puţină apă şi produc mai puţine gaze cu efect de seră decât animalele de casă.
Două miliarde de oameni mănâncă deja greieri, viespi şi lăcuste. În anumite ţări din sudul Africii sau din Asia, acestea sunt considerate adevărate delicatese.
Citeşte şi Sfaturi de la experţi: Cum să slăbeşti eficient după sărbători
Mâncaţi insecte! Este recomandarea făcută de Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură, care subliniază că există peste 900 de specii comestibile.
Insectele, afirmă specialiştii Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură, sunt o sursă bogată de proteine şi minerale, potrivit Rtv.net.
Citeşte şi Food Revolution Day, sărbătorită pe 17 mai în toată ţara
Potrivit unui raport, consumul acestora ar putea contribui la lupta împotriva foametei, dar ar reduce şi poluarea: insectele sunt mult mai uşor de crescut, dar şi ecologice.
Studiile arată că gângăniile utilizează mai puţină apă şi produc mai puţine gaze cu efect de seră decât animalele de casă.
Două miliarde de oameni mănâncă deja greieri, viespi şi lăcuste. În anumite ţări din sudul Africii sau din Asia, acestea sunt considerate adevărate delicatese.
Citeşte şi Sfaturi de la experţi: Cum să slăbeşti eficient după sărbători