Meniul pentru bolnavii internati la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Mures va cuprinde, ca urmare a majorarii valorii alocatiei de hrana, pulpe superioare de pui, cremvusti si cârnati, a informat, luni, într-o conferinta de presa, managerul spitalului, dr. Ovidiu Butuc. “Vor primi si cremvusti si cârnati si partea de carne, nu de os. O sa facem o noua politica de achizitii, în sensul ca la achizitie sa nu mai luam partea inferioara a pulpei de pui, cea cu mai mult os, ci cea superioara, unde e mai multa carne”, a mentionat Butuc.
Acesta a mentionat ca, întrucât alocatia a crescut de la 5,5 lei pe zi, pe bolnav, la 7 lei, a trimis adrese catre toate compartimentele si sectiile si ca urmeaza ca în cursul saptamânii meniurile bolnavilor sa fie readaptate. Butuc promite si o îmbunatatire a modului de transportare a hranei la pacienti, “nu cu bidoanele si badoacele acelea imense, ci cu mijloace moderne”.Managerul spitalului a recunoscut ca a auzit ca se fura din hrana bolnavilor si ca, în ultimele doua saptamâni a însarcinat doua persoane sa urmareasca acest lucru. “Deocamdata nu au constatat nimic si în curând ma voi implica în acest lucru. Exista un audit la nivel de bloc alimentar si de magazii, sa vedem ce spune acesta”, a conchis Ovidiu Butuc.
Meniul pentru bolnavii internati la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Mures va cuprinde, ca urmare a majorarii valorii alocatiei de hrana, pulpe superioare de pui, cremvusti si cârnati, a informat, luni, într-o conferinta de presa, managerul spitalului, dr. Ovidiu Butuc. “Vor primi si cremvusti si cârnati si partea de carne, nu de os. O sa facem o noua politica de achizitii, în sensul ca la achizitie sa nu mai luam partea inferioara a pulpei de pui, cea cu mai mult os, ci cea superioara, unde e mai multa carne”, a mentionat Butuc.
Acesta a mentionat ca, întrucât alocatia a crescut de la 5,5 lei pe z