Restaurantele se întrec în propuneri tentante atât ca meniu cât şi ca preţ, pentru a fi ocupate de Revelion. Specialităţi tradiţionale, mâncăruri exotice, invitaţi surpriză sunt câteva din ofertele restaurantelor mureşene pentru noaptea dintre ani.
Mureşenii care s-au decis pe ultima sută de metri să petreacă Revelionul la un restaurant, mai au la dispoziţie câteva locuri libere la unele localuri din oraş. Cei care vor să se răsfeţe în noaptea dintre ani cu mâncăruri tradiţionale ardeleneşti au la dispoziţie oferta restaurantului „La Angela”, unde meniul costă 200 de lei de persoană, iar distracţia ţine două zile.
„Avem un meniu special pentru Noaptea de Revelion alcătuit din cotlet de porc cu brânză Rochford , frigărui asortate din carne de pui şi vită cu cartofi aurii. În seara următoare organizăm un carnaval, unde vom servi ciorbă de burtă, tochitură ardelenească şi ardei umpluţi cu varză. Pălinca e din partea casei”, a precizat Angela Blaga, managerul restaurantului. Până în prezent 250 de mureşeni şi-au rezervat locuri, alte 50 fiind încă disponibile pentru cei care se hotărăsc în ultimul moment.
Mâncare tradiţională se va se servi de Revelion şi la restaurantul „Laci Csarda”. „Capacitatea restaurantului este de 130 de locuri şi mai sunt încă 20 disponibile. De Revelion vom servi platou rece, friptură de porc la cuptor, peşte şi sarmale. Meniul costă 200 de lei”, a precizat Duka Miklos, managerul restaurantului. Mureşenii apreaciză ofertele restaurantelor. „E primul an când merg la restaurant cu soţul meu. Sper să ne simţimt bine”, a spus Susana Oprea, o târgumureşeancă.
Somon japonez şi curcan cu fructe de pădure
Cei care doresc ca în noaptea dintre ani să mânânce preparate culinare extravagante pot alege oferta restaurantelor „Prezident-Manadas” sau „Concordia”. „Avem 370 de invitaţi confirmaţi şi ar mai fi c