În revista noastră caloriile şi aromele “se întrec” din toate puterile să ne demonstreze ce pot. Mai demult v-am vorbit despre echilibru. Ce greu este să-l găseşti şi să-l păstrezi! Această stare este de fapt… perfecţiunea. Întocmai ca şi în balet. Cu cât te menţii pe poante mai mult şi o faci cu graţie, cu atât este mai bine. De ce pomenesc de balet? Pentru că astăzi, la “Reţeta de vedetă”, avem o invitată specială. Aşa, ca în ajun de sărbătoare. Are o siluetă şi o flexibilitate de invidiat, doi ochi albaştri minunaţi şi este un om numai bun de pus pe rană.
Adela “Gazela”Ea este Crăciun sau “Gazela”… după cum a alintat-o o fetiţă care, la un spectacol, a vrut un autograf de la ea. Crăciun. Adela Crăciun.
Anul acesta “Moşul” are treabă multă. Se ocupă cu nişte fundaţii la care este principal organizator, drept pentru care ne-a sugerat să îi luăm un interviu uneia dintre tizele lui. “Ia-o pe Adela la interviu, este o balerină născută în Sibiu. Dansează foarte frumos şi este printre tinerii de care lumea ar trebui să audă tare şi răspicat”, mi-a spus Moş Crăciun. Văzând-o deja în spectacole, l-am ascultat, cuminte cum sunt (doar vreau şi eu să primesc cadouri anul acesta!), şi am sunat-o. Ne-am întâlnit la o cafea şi am vorbit o mulţime. Am povestit despre copilărie, repetiţii, muncă, diete. Care diete – surpriză! – nu există!
Interviul cu Adela a început rapid, în timp ce ne îndreptam paşii dinspre Opera Română spre cafenea, şi prima întrebare care mi-a trecut prin minte a fost cum de este atât de slabă? “Sunt sigură că un om normal, în sensul că nu face balet (râde), mi-ar spune: «Mai mănâncă şi tu ceva». Mi s-a întâmplat de multe ori. Însă la acest capitol poate vă dezamăgesc, pentru că nu ţin nici o cură de slăbire, nici nu cunosc vreuna, mănânc de toate şi sunt foarte pofticioasă. Ador, printre altele, plăcinta