Un deliciu chiar si pentru cea mai selecta clientela, Filetto al Peppe Verde, preparat de iscusitii bucatari ai Pizzeriei Italiene Via Margherita din Iasi, reprezinta produsul culinar care poate sa multumeasca toate gusturile. Facuta dupa o reteta veche de aproape 20 de ani, adusa din Italia de patronii italieni care au infiintat restaurantul, Filetto al Peppe Verde a fost in tot acest timp printre preferatele iesenilor.
Printre ingredientele folosite pentru prepararea acestui sortiment se numara: muschi de vita, smantana, sos besamel, piper negru macinat, piper verde, sare si ulei de masline. Toate ingredientele sunt naturale, ceea ce face Filetto al Peppe Verde una dintre alegerile clientilor cu un regim alimentar mai restrictiv. Sosul besamel este preparat din lapte, unt, nucusoara, faina si sare.
Vinul recomandat pentru Filetto al Peppe Verde este unul alb: El Emperador Chardonay. Acest fel de mancare, preparat cu pricepere de bucatarii pizzeriei, este apreciat nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi. Filetto al Peppe Verde poate fi comandat acasa sau la birou de iesenii care locuiesc sau care lucreaza in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita ofera clientilor sai cele mai savuroase produse ale artei culinare italiene de la inaugurarea sa, in anul 1993, cand investitori italieni au decis sa aduca traditia gastronomica italiana iesenilor. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati ai institutiilor din zona centrala a Iasului. Cel mai vechi ospatar al pizzeriei, Ciprian, a acumulat experienta timp de 9 ani in acest loc si cunoaste deja preferintele in materie de pizza ale mai multor clienti. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si standardul de calitate care a definit-o